Alejandro Sanz: «He tingut un brot molt fort i encara no acaba d’arribar la llum»

El cantant ha parlat a les xarxes socials sobre el moment pel qual està passant

Alejandro Sanz.

Alejandro Sanz. / Alejandro Sanz.

Després de l’alarmant missatge que va publicar aquest divendres Alejandro Sanz a les xarxes, el cantant s'ha tornat a expressar a Twitter. El músic espanyol havia fet patir molt els seus fans en afirmar: «De vegades ni tan sols vull estar. Literalment».

Ara, a més d’agrair el suport que està rebent, explica que ha tingut «un brot molt fort» i que «tot i que el sol està de camí» encara no veu la llum.

«Aquests dies he rebut molta estima per diferents vies i ho agraeixo moltíssim. He tingut un brot fort aquest cap de setmana i, tot i que encara no acaba d’arribar la llum, sembla que s’ha despertat una cuca de llum al meu pit. 

No vull suspendre la gira perquè crec que amb l’ajuda correcta i una mica de comprensió i suport en els xous, ho tirarem endavant. A més, crec que tancar-me no és bona idea. Gràcies per l’escalf. Anem pel dia de demà. El sol està de camí».

Com era d’esperar, ràpidament s’ha fet viral i les mostres de suport són innombrables.

El que deixa clar és que la gira segueix: Després d’haver-se presentat a diversos països americans, el 3 de juny vinent ha de començar a Pamplona el tram espanyol de ‘Sanz en vivo’. Aquests concerts es desenvoluparan fins a l’agost, mes en què tornarà a Amèrica per completar la següent etapa del ‘tour’.