L’artista neerlandesa establerta a l’Escala, Nelleke Boon, presenta la seva darrera creació, del 28 d’agost al 4 de setembre, al Castell Carolingi de Sant Marti d’Empúries. Es tracta de l’última col·lecció de dibuixos en pintura aquarel·la sobre paper agrupats sota el títol “Una nota de celebració”. La mostra manté el seu estil personal i caràcterístic.

La convocatòria s’emmarca dins la iniciativa de l’ajuntament escalenc de donar visibilitat als artistes locals residents a la població alt empordanesa durant aquest estiu.

L’objectiu de l’artista és que l’espectador se senti lliure d’interpretar la seva obra i gaudeixi del seu art deixant volar la imaginació. El seu treball diu que és un homenatge a la bellesa que es manifesta, en línies, colors, sons o veus.

Boon va començar la seva carrera com artista visual professional als 28 anys als Països Baixos. Des de fa 5 anys s’ha establert a la seva casa de L’Escala on va arribar ara fa 11 anys. Des de llavors ha realitzat diverses exposicions dels seus treballs a casa nostra.