La cantant rosinca Ariadna Vieyra acaba de llançar el seu nou single Si fossis el primer, disponible a les principals plataformes digitals des de Sant Joan i que té previst presentar aquest estiu en format acústic. Inspirada en una vivència personal, la peça comparteix els sentiments que un jove experimenta amb els primers amors i la importància de trobar la persona correcte en el moment oportú. La lletra ha estat escrita per la cantant i compositora, que escriu tant en anglès com en català. Aquesta nova cançó va acompanyada d’un videoclip gravat a entre els Aiguamolls i el cap de Creus.

Ariadna Vieyra, que té 19 anys, va començar a composar les seves cançons als 12 anys, sense que ningú conegués les seves aptituds pel cant i la composició. Un vídeo gravat a la festa de Nadal de l’institut va ser l’espurna perquè familiars i amics descobrissin la seva potent veu. Poc després es va donar a conèixer arreu gràcies a la seva participació al talent show La Voz Kids, el 2018. Dos anys més tard va participar com a solista al Disc de La Marató de TV3, amb la cançó Eufòria. Vieyra ha estat l’artista més jove en participar-hi, amb tan sols 17 anys.

L’any passat, aquesta jove cantant rosinca va publicar el seu primer EP, amb cançons pròpies també en anglès i català, de la mà de la productora Ten Productions. La cançó Amunt com el Sol va ser escollida pels lectors de la revista musical Enderrock com a la segona millor cançó de l’estiu en català.