Alumnes, professors de música i famílies de diferents escoles de la comarca es troben aquest cap de setmana al Teatre El Jardí de Figueres per gaudir de l'espectacle Cantània. Enguany, la proposta és Clara, l'art per dins, una composició de Josep Maria Guix amb poemes de Jordi Llavina.

La primera sessió va tenir lloc ahir divendres 20 de maig a les vuit del vespre, i hi van participar les escoles Bruel, Parc de les Aigües, Carme Guasch, Santa Fe, Josep Pous i Pagès i Amistat. Aquest dissabte 21 de maig, se'n fan dos espectacles més:

  • A les 16:30 h: amb les escoles Joan Reglà, ZER Tramuntana, Escolàpies Figueres, Maria Pagès, Pompeu Fabra, Joaquim Vallmajó i Maria Àngels Anglada.
  • A les 20.30 h: amb els centres Joana d’Empúries, Caritat Serinyana, La Salle Figueres, Santiago Ratés, Pla de l’Ametller i Narcís Monturiol.

Demà diumenge 22 de maig, la Cantània 2022 clourà a la capital altempordanesa amb dos nous horaris:

  • A les 12 h: amb les escoles de Cabanes, Els Terraprims, Les Mèlies, Teresa de Pallejà, Salvador Dalí i Sant Pau.
  • A les 18 h: amb els centres Gonçal Comellas, Ruiz Amado, Centre Escolar Empordà, Fluvianets, L’Esculapi i Llagut.

La Cantània és una activitat participativa en la qual s'inscriuen infants de cicle mitjà i superior de primària d'arreu de Catalunya. En el cas de Figueres, les entrades es poden adquirir per un preu de 6 € al web de Figueres a Escena.