La Fundació Dalí ha rebut avui la donació del fons documental d’Oriol Clos, l’arquitecte responsable de la rehabilitació i museïtzació de les cases-museu de Púbol i de Portlligat i dels respectius jardins.

Es tracta de documents relacionats amb els dos projectes esmentats però també dels estudis d’ordenació dels entorns de la Casa Salvador Dalí a Portlligat. Així mateix, es fa donació del material relacionat amb l’aixecament del Corral de Gala, ubicat al poble de Cadaqués, i d’alguns treballs de rehabilitació d’espais contigus al Teatre-Museu Dalí-Torre Galatea i l’antiga Fonda Condal- adaptats per acollir obra de Salvador Dalí.

Entre les peces documentals s’hi compten plànols d’obra, projectes d’execució de les cases, els seus jardins, accessos i equipaments, restauracions, postals d’època, fotografies prèvies a l’obra i de l’evolució, escriptures i tràmits administratius, blocs de notes, material d’estudi per a la realització de les maquetes de Portlligat que descriuen l’evolució de la casa a partir de les barraques de pescadors, entre d’altres.