'Tresors de la pesca artesanal' és la nova exposició visitable a Cadaqués. Des de divendres passat, 15 d'abril, i fins a l'1 de maig, la proposta es pot veure a l'espai del taller de música del teatre Art i Joia del municipi. Aquesta és una exposició organitzada per l'Associació La Sorellona, formada per biòlegs, ambientòlegs i altres titulats en el camp de la gestió de recursos naturals.

L'objectiu és donar a conèixer la importància dels ecosistemes marins i les problemàtiques ambientals. A més, la proposta també vol valorar la pesca artesanal i acostar la vida dels pescadors a la població resident i visitant de la Costa Brava.

El cap de setmana vinent i en relació amb l'exposició, dissabte 23 d'abril, coincidint amb Sant Jordi, hi haurà conversa amb pescadors a Portlligat, a les 17 h, i el diumenge 24 dinamització de la visita a l'exposició, a partir de les 11:30 h.

Una altra exposició al Museu de Cadaqués

D'altra banda, el Museu de Cadaqués va inaugurar, dissabte 16 d'abril a les 19 h, l'exposició 'Meli, Cadaqués, Dalí. Un instant a Cadaqués'. Des de la Fundació Joan Vehí, agraeixen l'acollida dels visitants durant el primer dia de mostra, així com el suport de l'Ajuntament de Cadaqués i al fotògraf Jordi Meli.