Prensa Ibérica ha nomenat directora d'El Periódico de España la periodista Gemma Robles en substitució de Fernando Garea, a qui el grup agraeix la tasca que ha desenvolupat durant el llançament del projecte.

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid i especialista en informació política, Robles ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional a El Periódico, al qual es va incorporar el 2007 i en què, quatre anys després, el 2011, va ser nomenada delegada de la Direcció a Madrid. Des del setembre del 2019 és, a més, directora adjunta.

Abans d'incorporar-se a El Periódico, va passar per les seccions d'economia i política d'Onda Cero i va treballar per a l'agència Europa Press.

Gemma Robles fa més de 20 anys que es dedica a l'actualitat política, seguint la informació de diferents partits i com a corresponsal política cobrint la informació del Govern i l'activitat exterior de Presidència del Govern.

“Dirigir ara El Periódico de España és un honor, però també un gran desafiament. Amb humilitat i il·lusió per coordinar un magnífic equip de periodistes, accepto el repte professional de fer del diari un referent imprescindible de la premsa espanyola”, assegura.

La periodista madrilenya, que actualment participa com a analista en programes de TVE, La Sexta, Onda Madrid i TV3, havent passat també per RNE, Cuatro i Telemadrid, destaca que “El Periódico de España ja s'ha obert camí empès per la força dels 1.200 periodistes de Prensa Ibérica” i agraeix la confiança que rep “en una nova etapa en què s'estrenyeran encara més els llaços amb la resta de diaris del grup i el treball en xarxa de més d'una vintena de redaccions”. “Amb aquest potencial de recursos aspirem a arribar on altres no arriben i explicar allò que altres no narren”, conclou.