El pavelló de Fontajau ha acollit, aquest dimecres, la iniciativa Circ Solidari, organitzada pel Rotary Club Girona, amb un espectacle carregat d'emoció per a 700 infants de famílies en risc d'exclusió social. Això ha estat gràcies a la col·laboració de la 8a edició del Gran Circ de Nadal de Girona, de la mà de la Fundació Girona Est.

Aquest esdeveniment ha aconseguit apadrinar 700 de les 1.600 entrades proposades. Ha estat gràcies a l’esforç de la Fundació Girona Est, juntament amb diferents clubs rotaris, que totes aquestes famílies podran portar els seus fills al circ. Enguany, la participació de patrocinadors, empreses i particulars ha contribuït a fer possible aquesta acció solidària.

En la nova producció, que seguirà totes les mesures d’aforament i ventil·lació reforçada, un total de 38 artistes internacionals proposen quasi dues hores d’espectacle on els assistents gaudiran amb un gran espectacle que suma la màgia de Nadal, l’encís del circ internacional de qualitat i la bellesa del patinatge sobre gel. Una producció totalment nova amb els millors números de circ sobre gel del món: 38 artistes internacionals presenten 17 atraccions increïbles sobre una gran pista de glaç natural, dins un pavelló convertit en circ, amb orquestra en directe i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials.

El Circ Solidari vetlla perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu poder adquisitiu. Aquesta iniciativa ha sorgit de l’aliança formada pel Gran Circ de Nadal de Girona, dirigit pel figuerenc Genís Matabosch, i el Rotary Club Girona, que junts tenen com a objectiu lluitar contra la pobresa de a la ciutat.

Els organitzadors i col·laboradors del Circ Solidari han agraït l'esforç a tots aquells que han fet possible aquest somni col·lectiu, en especial als patrocinadors: "Gràcies per aconseguir generar 700 somriures", expressen.