El Concurs d'Aparadors de Nadal, organitzat pel Setmanari l'Empordà i l'Ajuntament de Figueres, finalitza la seva segona edició amb un destacat èxit de participació. La iniciativa té l'objectiu de promoure el comerç local i incentivar la decoració de la ciutat durant les festes nadalenques.

L'edició d'enguany ha comptat amb més categories amb la motivació d'incloure més comerços figuerencs. Ha estat obert a tots els establiments del municipi amb un aparador visible des del carrer i un jurat ha visitat tots els participants per a puntuar diferents elements, com la creativitat i l'originalitat.

La regidora de Comerç i Mercats Ester Marcos valora molt positivament aquest concurs, "consolidat ja a Figueres, és una iniciativa que ajuda tant a dinamitzar el comerç local com a millorar la imatge nadalenca de la ciutat" i, afegeix, que "des de l'Ajuntament volem premiar l'interès dels comerciants". La regidora destaca la satisfacció dels comerciants amb la iniciativa.

El jurat de la 2a edició del Concurs d’Aparadors Nadal a Figueres l’integraven la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Figueres, el director del Setmanari de l’Alt Empordà, el director del Museu de l’Empordà i un representant de la Cambra de Comerç de Girona.

Premis

El premi al Millor Aparador Nadalenc 2021 és per a Puig Giralt que rebrà 1.000 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l'Alt Empordà. 

La resta de premis, dotats amb 500 euros i una campanya publicitària al Setmanari de l'Alt Empordà de 300 euros, són:

  • L'Aparador més figuerenc l'ha rebut la Joieria Ferrer S.L.
  • L'Aparador més original és per a Comoyoko.
  • L'Aparador més sostenible és per a Carla Andreu Estètica.
  • L'Aparador més periodístic l'ha rebut Vilagran Perruqueria.
  • L'Aparador més amateur (handmade) és per a Prink.

A més, el jurat ha decidit atorgar com a reconeixement el premi accèssit (un any de subscripció gratuïta al Setmanari de l'Alt Empordà) a l’aparador més transversal a Flors Bahí, ja que ha estat molt ben puntuat en diverses categories.