Unes 200 persones commemoren aquest cap de setmana el 25 aniversari de l'Associació de Puntaires de Girona amb una marató de puntes al coixí al pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona.

Aquesta mostra d'art se suma a l'exposició de 25 anys d'obres originals de les sòcies de l'entitat, que es pot visitar al vestíbul internacional Narcisa de Caramany i Fontdevila de la mateixa seu, ha informat el Govern aquest dissabte en un comunicat.

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, ha visitat la mostra, i ha destacat que és "una gran oportunitat per impregnar-se de tradició i creativitat, però també per conèixer l'entitat i les persones que li donen vida".

Ha destacat la figura de la presidenta de les Puntaires de Girona, Maria Mercè Rovira, i ha lloat el lema 'Darrere de cada gran punta de coixí hi ha sempre una gran dona', remarcant el compromís del Govern per "visibilizar les dones i reivindicar el talent femení".

La marató de puntes de coixúi i l'exposició es podran visitar dissabte i diumenge de manera gratuïta i amb accés lliure entre les 10 i les 19 hores.