La sisena edició de la campanya 'Fas 6 anys. Tria un llibre' permetrà a un total de 75.327 menors catalans que aquest 2021 compleixen 6 anys rebre a casa seva una targeta que podran canviar per un llibre infantil entre el 15 d'octubre i el 30 de novembre. Es tracta d'una iniciativa del Gremi de Llibreters que compta amb el suport de la Conselleria de Cultura a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), informa el departament en un comunicat aquest dilluns.

En total, s'hi han adherit 429 llibreries catalanes, incloent establiments independents i llibreries de grans cadenes que tenen diversos punts de venda a diferents ciutats de Catalunya. Les targetes permetran adquirir llibres per valor de 13 euros i, en cas que l'import del llibre sigui superior al valor de la targeta, la persona que acompanyi el menor haurà d'abonar la diferència de preu.

En aquesta edició, a més, s'ha renovat l'acord amb l'ONCE per adaptar la targeta al sistema braille de lectura i escriptura tàctil, de manera que els nens amb discapacitat visual també puguin adquirir el llibre.