Aquest divendres 24 de setembre El Pot Petit treu el seu nou disc Les aventures del lleó vergonyós a totes les plataformes digitals, i a partir del diumenge 26 es podrà comprar de forma física en format cd després de les seves actuacions i a la botiga online del grup.

El disc compta amb la peculiaritat de recollir tot l’espectacle de Les aventures del lleó vergonyós, música i escenes. S’hi podran trobar els sis temes musicals originals creats expressament per l’espectacle: Bon dia món, El tigre, El cavall, L’hipopòtam, El gall i una nova versió de l’emblemàtica cançó El lleó vergonyós, temes que parlen sobre les emocions amb una gran delicadesa musical. 

El disc també consta de les sis escenes que narren les aventures que viu el lleó vergonyós amb els seus amics al llarg del seu viatge. Un viatge que ens recorda que la salut emocional és important, que les emocions formen part de qui som i que és important reconèixer-les, acceptar-les, gaudir-les i compartir-les. Un disc creat perquè les famílies puguin descobrir o reviure tot l’espectacle deixant volar la imaginació.

La composició i direcció de les cançons són del component del grup i director musical Dani López Pradas i les lletres i guió de Ruth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà. Les veus són dels dos intèrprets i cantants Mercè Munné Parera i Ovidi Llorente Saguer. La producció ha anat a càrrec d’El Pot Petit i el disc l’ha editat la discogràfica U98 Music

El Pot Petit és un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar. A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, el grup produeix espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Amb una trajectòria de més de 10 anys, més de 1.000 concerts, 4 discos dels quals se n’han venut més de 50.000 còpies i més de 100 milions de visualitzacions al youtube. El 2019 engeguen la línia editorial amb la qual han fet ja dos àlbums il·lustrats i aquest mes de novembre en sortirà el tercer. El Pot Petit ha rebut diversos reconeixements; Destaquen el Premi Arc (2019) a la millor gira adaptada per a públic familiar i el Premi Enderrock a millor disc (2020) pel disc ‘El Pot Petit – 10 anys’.