La intensa pluja i la tempesta amb llamps i trons que la va acompanyar ahir al vespre, a partir aproximadament de dos quarts de set de la tarda i fins a la nit a la comarca, va obligar als joves de la Revolució Jove de Vilafant a suspendre 'La Nit de la Revolució' i els actes que tenen previstos.

Els integrants de l'associació havien programat una sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula La La Land, i dos concerts amb Ernest Prana i Entresol2na, amb servei de bar, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Tanmateix, a pocs minuts de començar la pel·lícula, l'Ajuntament de Vilafant, així com la Revolució Jove, van informar, a través de les xarxes socials, que la pluja i el vent havien causat importants danys als equips i al material que tenien preparats a l'Espai Àgora per poder dur a terme la programació prevista, i que havien d'anul·lar 'La Nit'.

Els joves de la Revolució i de l'Espai Jove de Vilafant han rebut mostres de suport a través de Twitter i d'Instagram que els animen a programar una altra 'Nit de la Revolució'. Alguns d'ells ja han expressat a través d'alguns tuits que hi haurà "nova data".

Una altra activitat que es va veure afectada per la pluja va ser el Festivaldoria, el primer festival d'arts escèniques de Vilafant. En aquest cas, el consistori ja ha confirmat que es reprogramarà.

D'altra banda, avui el municipi vilafantenc tanca la Festa Major de Sant Cebrià amb torneig de futbol sala (10 h), visita teatralitzada a Palol (10 h), cursa d'obstacles (11 h), missa musicada (11.30 h), concert de sardanes (12 h), torneig de vòlei (14 h) i espectacle infantil (18.30 h).