El Festival de Cinema Pèplum projecta aquest cap de setmana les pel·lícules «Espàrtac» i «Troia» a l'Hort del Bisbe, a l'Escala. El primer film va ser vist ahir al vespre, a partir de les 20.30 h, en la primera edició del festival.

La projecció de «Troia», en canvi, serà avui dissabte 21 d'agost, a la mateixa hora i al mateix espai: a les 20.30 h, a l’Hort del Bisbe, l'espai situat davant la muralla sud de Sant Martí d’Empúries, juntament amb la confluència amb l’inici del passeig d’Empúries i el parc Creuet.

Les entrades són gratuïtes, però cal reservar plaça a través del web, a més de respectar totes les mesures de seguretat imposades per la pandèmia.

La primera pel·lícula, «Àgora», ja es va estrenar el mes de maig, però la programació d'aquest mes d'agost, que també ha comptat amb una conferència a càrrec de David Vivó Codina, professor d’història i història de l’art de la Universitat de Girona, «Història del cinema pèplum. Pel·lícules d’espasa i sandàlia», de dijous passat, vol ser el punt definitiu a un festival que es vol estable en els pròxims anys.