Les Nits d'Acústica presenten avui diverses novetats per a l'edició que començarà el dijous 26 d'agost i que s'allargarà fins al dia 28. El cartell s'amplia amb el nou concert de Magalí Sare, una de les cantants amb més projecció del moment. Aquesta actuació tindrà lloc el dissabte 28 d'agost a les 21 h, a la Plaça Josep Pla.

A més, els grups Ginestà i l'Orquestra Di-versiones van exhaurir les entrades amb molta rapidesa, la qual cosa ha provocat que des de l'organització s'hagi pres la decisió d'ampliar el seu aforament. Per una banda, el concert de Ginestà canvia d'espai, i es trasllada a la Plaça Catalunya, que compta amb el doble d'aforament que la plaça Josep Pla (on s'havia programat inicialment).

Per altra banda, l'Orquestra Di-versiones tenia previst fer una actuació al Teatre Municipal El Jardí el dissabte a les 18 h, i es farà un segon passi a les 12 h del mateix dia.

Tots tres espectacles són d'entrada lliure, però cal fer reserva prèvia a la web www.festivalacustica.cat. Les entrades es poden adquirir a partir d'aquest dimarts 17 d'agost a les 20 h.