Les passejades de microteatre de Sant Pere Pescador comencen dilluns dia 12 de juliol i s'allargaran fins el dilluns 16 d'agost per poder gaudir de teatre en format curt al poble. Aquest any, són sis propostes de microteatre repartides en sis nits d'estiu, totes cauen en dilluns, a més d'escenes molt variades per convidar l'espectador a gaudir del teatre formatiu i professional.

Segons l'organització, el programa reflecteix les inquietuds de generacions diverses d'actors i actrius, combinant peces musicals amb teatre, dansa i poesia.

A causa de la pandèmia, l'any passat només es van celebrar actuacions exteriors, però aquest any es recuperen els espais interiors.

L'objectiu d'aquesta vuitena edició és establir un sistema propi de venda de localitats per donar superada la fórmula de taquilla inversa.

Des de l'equip directiu i de producció, s'han buscat aliances entre el sector de la restauració municipal per tal que els assistents puguin utilitzar les entrades dues vegades: una per entrar a les vetllades de microteatre i l'altra per obtenir descomptes en restauració i hostaleria.

Demà, dilluns 12 de juliol, la inauguració comptarà amb les actuacions de:

  • Avua. Cia Bool: Dansa i circ. Poesia en moviment, física i delicada, inspirada en l'univers de les papallones, el seu vol i la seva bellesa. Projecte guanyador de la Convocatòria Moviment - Roca Umbert, Granollers.
  • Big Bang! The Amateurs: comèdia. Violeta Martínez i Lluís Català Blesa en una comèdia explosiva sobre el primer amor, sobre l’arribada al món adult i les contradiccions que això comporta.
  • Parada para repostar Cia. Ariadna Colomer & Carla Pueyo: Drama. L'Anielle i l'Hugo emprenen un viatge per carretera sense saber exactament on van. Al llarg de la ruta es faran evidents certes mancances en la seva relació.
  • L'Infinit. Acting Figueres: Teatre formatiu. L'Àlex és a punt d'abandonar la seva dona, la Sansa, quan de sobte ella apareix tot esverada. Allà fora, just damunt del jardí, hi ha un ovni.