La jove pianista Emma Stratton de Pals ha estat convidada per la Schubertíada “pel seu talent excepcional i la seva intensitat interpretativa” segons la direcció del festival. Stratton, que acaba de finalitzar els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), oferirà un recital el diumenge 22 d’agost a les 11.30h amb un ambiciós programa que inclou la Sonata núm. 3 KV281 de Wolfgang Amadeus Mozart, la Sonata núm. 4 op. 29 de Serguei Prokófiev i una de les obres mestres del repertori romàntic, el Carnaval op. 9 de Robert Schumann.

El baríton alemany Samuel Hasselhorn actuarà amb el pianista britànic Joseph Middleton el dimarts 24 d’agost a les 21.00h. Interpretaran un monogràfic de lieder de Franz Schubert que acaben de gravar per al segell Harmonia Mundi. Aquest concert suposarà el debut d’ambdós artistes a Vilabertran. Samuel Hasselhorn és el recipient del Premi Franz Schubert per a joves talents que li va atorgar un jurat internacional fa poques setmanes a Barcelona i ja va debutar el desembre de 2017 a la Schubertíada amb un concert a L’Auditori de Barcelona.

Aquest darrer concert substitueix el que inicialment estava previst que protagonitzés el Kallias Ensemble, que s’ha hagut de suspendre per indisposició d’un dels artistes del grup.

Les entrades per a aquests concerts ja estan a la venda.