El Festival Primavera Sound ha penjat una lona de grans dimensions al carrer Mallorca amb Rambla Catalunya de Barcelona amb el lema Alegria! i un codi QR que enllaça a la web esevident.com.

El link redirigeix a la imatge d'una carta d'ajust que anticipa un anunci per a dimecres que ve, data en què el festival farà pública la programació de 2022. El cartell ha generat tot tipus d'especulacions, ja que es pot llegir «Primavera Sound 202X2», una fórmula que podria confirmar la notícia avançada per Reuters que el festival es faria en dos caps de setmana. Així mateix, la paraula «alegria» podria fer referència a la banda Antònia Font i la celebració del 20 aniversari de la publicació del disc homònim, Alegria.

«És evident», a més, és un fragment de la lletra de la cançó que dóna nom al disc. Les dues paraules queden recollides en el retorn de Alegria: «És municipals, és evident, fan aparcar bé sa gent. I alegria, ses velles es xapen de riure, és dies s’acabin i és fars il·luminen ses góndoles entre ses casis».

Antònia Font es va dissoldre en 2013, però ja va fer una actuació excepcional de retorn als escenaris en 2018, amb motiu del Concert per la Llibertat d'Expressió a Palma.