L'Ajuntament de Figueres i l'Associació de Veïns del Rally Sud han obert la convocatòria de la cinquena edició del Premi de Narrativa Curta de Gènere Fantàstic Frederic Pujulà-Ciutat de Figueres, dotat amb 300 euros més un 10% que l'entitat veïnal donarà a l'ONG que el guanyador del premi decideixi.

Poden participar tots els autors majors de divuit anys amb una única obra original i inèdita (i que no hagi estat premiada en cap altre concurs ni estigui pendent de cap altre veredicte), en llengua catalana. El relat versarà sobre qualsevol temàtica que es pugui considerar de gènere fantàstic (entenent que en són les obres de ciència-ficció, fantasia i terror sobrenatural). D'acord amb les bases, els originals cal enviar-los abans del 31 d'agost. El relat guanyador apareixerà publicat a 'Freakcions. Revista de narracions estranyes' de l'associació cultural El Biblionauta de l'any en curs, en format paper i digital. S'estipula que al guanyador se li enviarà un exemplar imprès.

Les bases de la convocatòries es poden consultar als canals oficials de l'Associació de Veïns del Rally Sud de Figueres.