La Fira del Conill de Vilafant canvia de format per adaptar-se a la realitat actual. Els restaurants no estaran presents a la plaça del poble, però seran els protagonistes d'enguany.

La Fira arriba amb nou format.

L'any passat, per raons evidents, no es va fer la Fira. Ja havíem previst una sèrie de canvis i aquest any, al final, veient que tampoc no podem posar 4.000 persones a la plaça del poble, hem optat per un canvi de format. Els restauradors sempre han sigut una peça clau a la nostra Fira, juntament amb els productors, artesans i els visitants. Ells ens han ajudat molts anys, ho estan passant molt malament i volem estar ells, per això hem organitzat la proposta Conill en Ruta. Volem buscar la rotació de la gent pels establiments participants, a partir del 15 de maig quan acaba l'estat d'alarma i fins al 23 de juny.

Quin és l'objectiu de la proposta?

Promocionar la marca Conill de Vilafant més enllà del poble i fer-la extensiva a la comarca. És la primera vegada i està tenint acceptació. Tenim ja nou restaurants i la idea és que es mantingui per les següents Fires a part de la resta de coses que es facin al poble.

Què oferiran els restaurants?

Els restaurants podran oferir les seves especialitats de conill o alguna de les receptes amb més acceptació popular durant tots aquests anys de Mostra gastronòmica o també incloure les típiques Cues de conill com a postres.

Esteu treballant ja en l'edició del 25è aniversari?

Volíem potenciar la Fira i fer divulgació científica i nutricional de la carn de conill. Estem molt centrats que funcioni la ruta i creiem que serà un més a més de la Fira ja de l'any que ve.