L'actor britànic Ben Kingsley, guanyador d'un Oscar per la seva interpretació en la pel·lícula de 1982 "Gandhi", encarnarà l'icònic Salvador Dalí en una cinta que se centrarà en el seu famós matrimoni amb l'artista Gala Éluard, coneguda més per ser font d'inspiració de part de l'obra de pintor i escultor figuerenc.

Segons va consignar el lloc especialitzat Deadline, el film, que portarà el títol "Daliland", serà dirigit per la cineasta Mary Harron ("Psicópata americano"), qui va escriure el guió al costat de John C. Walsh ("Ed's Next Move"), i va finalitzar la seva etapa de producció durant l'última setmana al Regne Unit.

Ambientada durant la dècada de el 70 a Espanya i Estats Units, la història seguirà la intensa relació de la parella en els anys en què el seu vincle va començar a esquerdar a través de la mirada d'un jove que assisteix Dalí mentre es prepara per a una exposició en una important galeria d'art.

El paper de Gala serà assumit per l'actriu alemanya Barbara Sukowa (Hannah Arendt y la banalidad del mal), mentre que el nord-americà Ezra Miller (Tenemos que hablar de Kevin) interpretarà a Dalí en la seva joventut, que serà introduïda a través de flashbacks al llarg de la cinta.

L'elenc es completa amb la participació de Rupert Graves (V de venganza), Andreja Pejic (La chica en la telaraña), Suki Waterhouse (Amores caníbales), Mark McKenna (Operación Overlord) i el debutant Christopher Briney en el seu llargmetratge.