L'empordanesa Ariadna Vieyra presenta aquest diumenge, al Teatre de Roses, el nou single i videoclip Amunt com el sol. L'acte inclou l'actuació de la jove artista rosinca de divuit anys que s'estrena amb un EP anomenat «22/15», un petit àlbum amb quatre cançons en anglès i dues en català que diu haver «fet amb molt de carinyo. Quan l'escolteu, estareu escoltant un trosset de mi». La primera cançó que va presentar d'aquest nou treball s'anomena Ell No És Tu, on parla d'una experiència personal seva, com totes les altres cançons que compon.

Un altre dels temes que composen aquest treball és Rise like the dawn on parla d'on volia arribar i el que idealitzava que era estar bé. L'artista hi va afegir un rap al final de la cançó que «vaig escriure quan ja estava més bé... va ser un procés molt bonic». Aquesta també s'ha traduït al català amb el títol Amunt com el sol, que es presenta aquest diumenge acompanyada del videoclip.

A totes les plataformes digitals

A totes les plataformes digitals El nou treball en directe ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals. Vieyra compon les seves pròpies cançons des que tenia 12 anys i l'any 2018 va participar en el programa La Voz Kids, on va quedar semifinalista i va ser una de les veus que va participar en l'últim disc de La Marató de TV3.