13 de abril de 2021
13.04.2021
L'Empordà
Figueres

Diòptria projecta «Camping Life. La ciutat efímera» de Josep Pérez a Figueres

És un documental del cineasta Josep Pérez que mostra la vida d'un càmping de l'Empordà en plena pandèmia

12.04.2021 | 19:18
Una de les imatges del documental

El Cineclub Diòptria de Figueres preestrena als cinemes Las Vegas de Figueres el film Camping Life. La ciutat efímera aquest dijous a dos quarts de nou del vespre. La projecció comptarà amb la presència del director i productor del documental, el barceloní Josep Pérez, i la directora del programa documental de TV3 Sense Ficció, Montserrat Armengou, la qual també és coproductora del film.

Camping Life. La ciutat efímera és un film documental que segueix la vida en un càmping a la Costa Brava durant l'estiu del 2020, en plena pandèmia. És un singular retrat de com va viure la crisi del coronavirus durant l'estiu del 2020 una classe mitjana decidida a poder gaudir del temps d'esbarjo passés el que passés.

Tráiler CAMPING LIFE (LA CIUDAD EFÍMERA) from JOSEP PEREZ on Vimeo. 

 

El documental combina testimonis dels campistes amb escenes cinemàtiques, amb un marcat sentit de l'humor. «El càmping se'ns presenta com un espai tancat i aïllat del món, on els campistes poden viure resguardats de les preocupacions exteriors, inclosa aquí la crisi del coronavirus» assenyala el director.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook