Aquesta diada de Sant Jordi, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llançà i la Biblioteca Pere Calders, engeguen una campanya de dinamització comercial i cultural, dins el marc de la celebració dels 20 anys de la Biblioteca Pere Calders. L’objectiu és crear sinergies entre el comerç i la cultura locals tot mostrant una imatge atractiva dels principals eixos comercials de Llançà.

Des del divendres 16 i fins al dissabte 24 d’abril, tots dos dies inclosos, la població local i els visitants podran gaudir d'un recorregut literari en el que descobriran textos d'escriptors locals a través dels 24 aparadors dels establiments participants.

A més a més, tots aquells que realitzin aquesta passejada literària podran formar part del sorteig de 3 vals de 100 euros en llibres a gastar en les llibreries locals només participant al joc que proposem al fulletó.

Aquesta campanya pretén per una banda, dinamitzar el teixit comercial de Llançà tot donant la màxima visibilitat al comerç local i de proximitat i per altra banda, difondre la cultura local entre la població resident i els visitants.

Aquest Sant Jordi també online

onlineAquesta diada, des de l'Àrea de Comerç i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llançà, s'ha dissenyat un apartat especial de Sant Jordi al marketplace de Llançàmarketplace per fer arribar les millors propostes dels establiments llançanencs en una data tant especial.