06 de abril de 2021
06.04.2021
L'Empordà

El cantautor DelPuerto presenta el seu nou single i videoclip «Mil rarezas»

El tema forma part del seu treball més personal i sincer que porta per títol «Todo puede ser»

05.04.2021 | 18:18
L'artista DelPuerto llança nou single

DelPuerto presenta, el pròxim 8 d'abril, el seu nou single i videoclip Mil Rarezas, tema que forma part del seu últim àlbum 'Todo Puede Ser'. En paraules de l'artista, Mil rarezas parla de com és cadascú, també de les nostres rareses, que ens defineixen i ens fan especials i únics. I de com n'és d'important compartir-les i permetre'ns ser nosaltres mateixos».

Totes les cançons que componen aquest nou treball són les cançons més sinceres que ha escrit fins ara: «Neixen de vivències personals, d'emocions i sentiments viscuts en diferents situacions i que han fet que m'adoni que tot pot ser. Qui s'imaginava fa un any la situació que estem vivint ara mateix?».

Els temes que componen aquest àlbum tracten arguments molt diversos, però tenen un missatge final comú. S'ha trobat una identitat amb un segell personal i positiu. Un missatge que dona nom a aquest darrer treball: Todo puede ser.

El tema Mil Rarezas ha estat enregistrat pel productor Jordi Cristau als estudis MusicLan, d'Avinyonet de Puigventós, i el videoclip ha sigut realitzat, dirigit i produït per The Jump Productions, de Vilafant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook