El famós bailaor Antonio Canales, un dels referents de l'art flamenc del país, es desplaçarà fins a Figueres el proper 28 de març per fer dues masterclass a l'escola de dansa Pilar Sánchez. Oferirà una masterclass al grup de nivell iniciació-mig de dos quarts de sis a les set de la tarda i una altra per al grup de nivell avançat d'un quart de vuit a tresquarts de nou del vespre. La directora del centre Pilar Sánchez assenyala satisfeta que «en pocs dies de difusió ja tenim reservat més de la meitat de l'aforament. Els nostres alumnes estan encantats».

En aquest curs atípic i complicat, des de l'escola es vol incentivar l'alumnat amb propostes de qualitat: «Vam començar portant el passat 26 de setembre el Farru, germà de Farruquito, un altre gran del flamenc; al desembre va venir el ballarí empordanès Carlos Romero i ara tindrem a l'Antonio Canales». Amb vistes al mes de juny l'escola convidarà a la Truco, per examinar els seus alumnes de l'EFA (Escola de Flamenc d'Andalusia) i oferirà també algunes masterclass. «No parem, no ens rendim i portem els millors professionals pels nostres alumnes, s'ho mereixen tot».

Director, ballador i coreògraf, Antonio Canales (Sevilla, 1961), en la història del flamenc és un dels majors i més prestigiosos representants, tant nacional com internacionalment.