La-sala.online ha volgut que durant aquestes dates tan assenyalades de Nadal la cultura pugui fer-se un espai i arribar a les llars de tot el món, oferint una programació diferent, diversa i plena de sorpreses. A hores d'ara, són 8 els artistes confirmats que actuaran des dels Estudis Musiclan. Els concerts, que es podran seguir des dels comptes de Facebook, Youtube i Twitch de la-sala.online, com sempre, seran interactius, obrint diàleg entre públic i artistes. De manera que l'audiència pot demanar que toquin un tema, enviar-los missatges i recompensar-los amb la taquilla inversa habilitada per a cada músic.

Aquesta programació especial s'inicia el dia 23 de desembre a dos quarts de nou del vespre. El primer artista que obrirà aquest Especial Nadal és Dani Ramírez, músic i compositor amb una llarga trajectòria musical, que ha rebut el reconeixement de grans artistes com Manolo García o Alejandro Sanz.

La següent data confirmada és el 26 de desembre, les actuacions d'aquell dia vénen caracteritzades per dos grups que destaquen pels seus covers carregats de bones vibracions: Buena Onda i Eclipse Duo.

El dia 27 dos plats forts: la jove rosinca Ariadna Vieyra, ex-concursant de La voz Kids, que acaba de treure el seu primer treball i seguidament, Delpuerto, artista molt reconegut que ha realitzat diverses gires nacionals com a teloner d'Antonio Orozco.

El dia 30 farem una nit de lo més especial, amb el so urbà i en català de Vinnie Kairos.

Aquest especial durarà fins a 2021, Ernest Prana inaugurarà l'any el dia 3 de gener, portarà els seus dos temes en solitari que pràcticament acaben de veure la llum "100 botes de champú" i "Dos cafés”

No serà fins al dia 6 de gener que Madamme Mustash donarà per finalitzat aquest especial de Nadal, una veu angelical, plena de passió i amb tocs de la "chanson" francesa.

Consulta tota la informació de Nadal a l'Alt Empordà.