La sisena edició del festival escènic de petit format 'Microaccions per amor' va reunir prop de 400 espectadors durant la tarda de dissabte passat. Una xifra bastant inferior a la d'edicions anteriors per qüestions de seguretat i aforaments.

Un públic molt entregat i predisposat a gaudir de les propostes escèniques de petit format que van omplir els diferents espais del Castell de Sant Ferran.

Marc Parrot a la Cate. Foto: Eduard Martí

A la sala La Cate, Marc Parrot amb el seu darrer treball Refugi, va ser l'encarregat de tancar el festival fent vibrar a tots els assistents. La situació actual va privar el públic de gaudir de l'espectacle inicialment concebut per ser gaudit dins d'una Iurta (típica tenda dels pobles mongols). Les més de quaranta persones que van assistir al concert es van trobar un escenari intimista i acollidor amb un Parrot còmplice i proper, ben acompanyat per dos multiinstrumentistes, que construïren un 'refugi' de cançons amb tocs acústics i electrònics. L'organització assegura que el festival ja està consolidat i és un referent cultural de la ciutat i ja comença a treballar en la pròxima edició.