L'enregistrament del nou espectacle Sis Solos Soles, gravat a porta tancada el 31 d'octubre passat gràcies a la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, es va estrenar diumenge passat online a través de la pàgina de YouTube del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on es podrà veure fins al 22 de novembre en obert.

L'espectacle reuneix en una sola vetllada sis monòlegs encarregats a sis equips diferents de llibretista i compositor. El director escènic, Marc Rosich, és també un dels autors dels llibrets -juntament amb Cristina Cordero, Oriol Pla, Victòria Szpunberg i la figuerenca Helena Tornero-, amb música del manresà Agustí Charles, Mario G. Cortizo, Raquel Garcia Tomás, Joan Magrané, Lucas Peire i l'esparreguerí Francesc Prat.

Es tracta d'una coproducció d'Òpera de Butxaca i Nova Creació i Gran Teatre Liceu.

Entre les històries hi ha la de Dànae Recorda, amb text de Tornero. Una jove Dànae torna al soterrani on el seu pare l'havia vexat amb un ganivet amagat sota la roba. També hi ha una jove que es fica dins la banyera i s'enfonsa lentament en l'aigua; una cantant madura, voraç de bellesa, depèn de les alegries que li ofereix una trista nevera; una àvia lluita contra l'inevitable i es resisteix que la portin a una residència; una noia que espera una trucada no gosa sortir de casa per por de quedar-se sense cobertura; una youtuber adolescent informa els seus seguidors del que serà el seu darrer missatge abans no arribi la fi del món.