El cicle d’acció musical «66butaques» de La Cate de Figueres reprèn la programació després de l’aturada obligada a causa de la Covid- 19. Per tal de mantenir les distàncies de seguretat i les mesures de prevenció i seguretat establertes, les tres actuacions que tindran lloc aquesta tardor es traslladen a la Sala La Cate. un espai més ampli que permetrà augmentar l’aforament de les actuacions que tindran lloc el tercer divendres de cada mes. Tot i el canvi d’espai, l’essència de les actuacions del 66butaques es mantindrà intacta, ja que la sala principal de La Cate s’adaptarà per tal de mantenir la proximitat de l’artista amb el públic i garantir la qualitat de so que caracteritzava la Sala Toni Montal, on s’havien dut a terme els altres concerts i l’aforament de la qual donava nom al cicle.

La primera edició clourà amb els concerts que estaven programats per la primavera d’aquest any, però es van haver de posposar arran de l’esclat de la pandèmia.

El divendres 16 d’octubre el cicle reprendrà la programació amb l’actuació de l’empordanesa Rusó Sala, que presentarà el seu últim treball Desirem en format trio, acompanyada de Míriam Encinas i del reconegut percussionista i bateria Aleix Tobias.

Gràcies al canvi d’espai, els pròxims concerts ampliaran la venda d’entrades i l’aforament fins a cent persones per a les actuacions i el nou format permetrà que es pugui completar la primera edició amb més públic. Per tal de prevenir els possibles canvis durant els mesos de tardor, les entrades es posaran a la venda un mes abans de cada actuació.