L’escena musical gironina estrena la nova banda musical Musuan, punt de trobada de quatre músics amb un considerable background a l’esquena. El quartet estarà encapçalat per Joanjo Bosk a la veu, que retorna així a les seves arrels més rockeres, completen la banda Javi Garrigós, al baix; David Marky, a la guitarra, i Toni Puz, a la bateria.

Procedents de bandes com Aspid, Rockzilla, Zulo o Àpeiron, han decidit sumar esforços en aquesta nova aventura que transitarà entre el rock i el metal. Per això ja treballen des de fa mesos component en comú noves cançons en el seu local d’assaig a Girona. El seu treball està centrat a fer un Rock potent cantat en castellà que busqui l’equilibri entre melodies i duresa.

El projecte es va començar a forjar a finals de 2019, quan Joanjo Bosk i Javi Garrigós (que van coincidir a Aspid entre el 2000 i el 2005) van decidir que era el moment d’impulsar un nou grup després d’anys sense participar en un projecte similar. La banda pren el nom d’un volcà perdut en una illa Filipina, aïllat però actiu, metàfora de la situació de bona part de la música en els nostres dies.

El grup assegura tenir la intenció de publicar un primer single abans de finals d’aquest any i un disc complet el 2021, juntament amb la realització dels primers concerts en directe, si la situació ho permet.