L'associació Amics del Castell de Sant Ferran de Figueres ha inaugurat una exposició aquest divendres 2 d'octubre, la primera activitat des del mes de març, quan va començar la restricció degut al Covid-19.

Una exposició de quadres de 30 artistes internacionals, que formen part de l'associació trobada d'artistes Diversit-ART quedaran exposades fins el 31 d'octubre d'enguany i amb dates i hores concretes es faran visites guiades respectant totes les normes de seguretat vigents començat per l'aforament màxim de 6 persones.

El president de l'associació d'Amics del Castell de Sant Ferran, César Barrenechea, va donar la benvinguda als assistents i va donar les gracies al artistes participants i a l'associació Diversit-ART. Seguidament el vicepresident, Fede Luque, també va donar les gracies a tots i totes i va passar la paraula al president de l'associació Diversit-ART, Enric Puigsegur, que va expressar la seva gratitud als Amics del Castell per les facilitats donades per donar forma a aquesta exposició en temps de coronavirus. A continuació l'artista Angeline ens va delectar amb les seves cançons líriques i l'Enric Puigsegur va fer algunes intervencions amb el seu inseparable instrument musical.

L'exposició està complementada per una primera visita d'una exposició més reduïda a la cantina de l'entrada del Castell."