El llibre On són les nostres abraçades? ja està a la venda a la seu del Setmanari de l’Alt Empordà, a l’avinguda Salbador Dalí, 79 de Figueres. El conte -amb guió i text de Vanesa Buenache i Gemma Sanllehí, i dibuixos de Galdric Sala- combina ficció i divulgació sobre el món de la Covid a través del relat de la protagonista, la Martina, una nena de 5 anys.

El conte treu a la llum els sentiments i les emocions que el confinament i la pandèmia han despertat entre els més petits i dona força i veu als infants que, considera Buenache, «han estat els grans oblidats d’aquesta pandèmia». L’objectiu dels tres amics bagencs era crear un recurs pedagògic per dotar els infants, les famílies i els mestres «d’un instrument educatiu, que ajudi els nens a exterioritzar i a pair tot el que han viscut en aquests mesos».

La portada del llibre

El llibre també es pot trobar a diferents diaris com El Periódico de Catalunya, a Barcelona; a Man­­resa, a Regió7, i diversos punts de la capital del Bages. En línia es pot adquirir a www.parcir.com. Els lectors de l’EMPORDÀ el po­den reservar el seu exemplar telefonant al 972 510 715, en horari d’oficina.

Col·labora amb Pallapupas

On són les nostres abraçades? és un llibre solidari que destinarà part dels beneficis de la seva venda a l’entitat Pallapupas. Té un preu de 20 euros i se n’han editat 1.100 exemplars.