Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català a partir de tres anys. En aquesta 4a edició celebren que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d’avió. El cervell dels més joves és com un arbre en el que no deixen de créixer branques i branques on els ocellets i les ocelletes venen a piular idees i trinats meravellosos a cau d’orella.

La banda Xip Xap rebrà les famílies amb comitiva digna de catifa vermella avançant les melodies de les històries dels curtmetratges que veuran després. Un cop a dins la sala de cinema tindran ocasió de conèixer els éssers dels boscos imaginaris que acompanyen a aquesta companyia teatral i de gaudir d’aquesta experiència de cinema expandit on la fantasia surt de la pantalla transformant l’espai sencer.

En aquesta 4a edició 12 sales de cinema i equipaments culturals fan possible aquesta activitat innovadora. Un retorn al clàssic gest d’anar al cinema en companyia a través d’una proposta diferent amb l’esperit del cinema de Pack Màgic: cinema infantil, tranquil i en català amb el feminisme i l’ecologia com a eixos imprescindibles.

A l'Alt Empordà hi participa La Cate de Figueres, el proper 11 d’octubre a les 12.00 hores.

Les pel·lícules que es projectaran són:

  • La caça del dragó, Armand Demuynck (França, 2017)
  • Basia i Anielka, Marcin Wasilewski i ?ukasz Kacprowicz (Polònia, 2018)
  • La tardor al regne d’Escampeta, Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008)
  • Oubecedari Màgic, de Drac Màgic (Espanya, 2017)

Un dia de festa!

És un projecte de Pack Màgic en el que compta amb un parell de col·laboradors essencials: la companyia de teatre Xip Xap i Alla Kinda, empresa dedicada a creació, il·lustració i animació.

Adquirint les entrades anticipades es pot obtenir un 10% de descompte. Aquesta promoció és vàlida fins el dijous previ a l’esdeveniment i només adquirint els tickets a www.packmagic.cat/un-dia-de-festa. L’aforament és limitat.