El Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada, després de la VIII Mostra d'Art virtual, ha estrenat aquest divendres una nova proposta artística en format virtual que porta per títol 'Out of Place', d'il·lustració digital a càrrec de Maria Alzamora. L'autora ordinenca és fotògrafa, dissenyadora gràfica i il·lustradora. Li agrada dir que viu entre les ciutats de Figueres, Barcelona i Leeds (Regne Unit) i com bé afirma "cada història necessita el seu canal".

Alzamora explica que "Out of Place neix del dolor i la frustració. Després de molts mesos patint una lesió al genoll i lluitant amb el meu cos, hi ha una voluntat de reconciliar-se, de veure'm com a una i fins i tot, estimar-me amb el dolor. Per fer això, primer cal deixar anar la ràbia i aquest sentiment de no saber com habitar el cos, o més ben dit, de com gestionar-lo. Estic fora de lloc i segueixo buscant el meu centre."

L'obra de l'artista va passar de ser una manera de relacionar-se amb l'entorn a també la manera per entendre's a si mateixa, com bé demostra en aquesta selecció de 9 il·lustracions i un petit text.

Novament a causa de la Covid-19, amb aquesta exposició virtual continuem amb l'exposició de creacions artístiques que es podran veure en un període molt més llarg de l'habitual a la pàgina web www.visitperalada.cat i a les xarxes socials Facebook i Instagram de l'Ajuntament.