El proper dissabte dia 19 de setembre torna a arrancar el Cicle de Teatre Empori que es va interrompre a causa de la pandèmia de la Covid-19 el mes de març. Després d'aquest parèntesi, i tal com estava previst, la Companyia Elenc Santperenc amb l'obra de teatre Noietes serà l'encarregada de reprendre la temporada teatral a Castelló d'Empúries. Refugiats de la Companyia Al Fons a la Dreta i Mentiders de Guspira Teatre tancaran l'Empori 2020 amb les actuacions dels dies 17 d'octubre i 12 de desembre, respectivament.

El Grup de Teatre Esplais, per altra banda, els dies 21, 22, 28 i 29 de novembre tornarà a aparèixer a escena amb l'obra amb la que es va iniciar el cicle: Ara no, amor meu. També al novembre, i canviant la data prevista, hi haurà una jornada de microteatre; en aquesta ocasió, serà el dissabte dia 14.

Cal recordar que per assistir al Cicle de Teatre Empori és reservar entrada al web www.castello.cat o a les oficines de turisme de Castelló i Empuriabrava. Un cop finalitzi l'actuació, el públic assistent podrà fer una aportació econòmica amb el sistema de taquilla inversa.