L'Ajuntament de la Jonquera ha programat per a aquesta tardor una oferta cultural molt variada que inclou activitats, cursos i tallers per a totes les edats. Inspirant-se en el programa Tardor Cultural impulsat l'any passat, enguany el consistori ha previst un nou cicle d'activitats diverses que, sota el lema 'Gaudim junts d'una cultura 5 estrelles', acostarà als jonquerencs i jonquerenques un reguitzell de propostes de primer nivell, incloent, antre altres, projeccions de documentals, tasts de vins, lectura de contes, tallers infantils, festes populars, cinema i teatre família, etc.

Les activitats, previstes per al període comprès entre el 18 de setembre i el 21 de desembre, s'emmarquen en la ferma aposta de l'Ajuntament per seguir dinamitzant la vida cultural del poble i fomentar l'accés a la cultura per part d'un ampli sector de la població jonquerenca. En paraules de l'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, "aquesta programació vol demostrar que, malgrat la pandèmia, junts podem aprendre a passar bones estones culturals sense comprometre la salut i que, per tant, la cultura és segura si es prenen les precaucions adequades". Així doncs, totes les activitats, cursos i tallers es duran a terme seguint les normes de seguretat i higiene per la prevenció de contagis de la Covid-19 que detalla el PROCICAT de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de reduir els tràmits presencials, totes les persones que vulguin inscriure's als tallers i cursos oferts hauran de fer-ho de forma telemàtica, omplint el següent formulari i enviant-lo a canlaporta@lajonquera.cat. Un cop rebin la confirmació per via telemàtica, s'haurà d'efectuar el pagament en el compte indicat durant els dos següents dies. De manera excepcional, en aquells casos en què no es pugui fer la sol·licitud telemàtica es permetrà la presentació de la documentació de forma presencial, demanant cita prèvia a Can Laporta (972 555 713) de 10.30 a 13.3h.

Pel que fa a les entrades per als espectacles, aquestes es podran obtenir, de forma anticipada, a partir del 16 de setembre al Centre Cultural de l'Alberta Can Laporta amb cita prèvia. A més, la taquilla de la Sala La Societat obrirà una hora abans de l'inici de l'espectacle. Per cada compra anticipada de dos espectacles diferents s'aplicarà el preu reduït. Totes les persones interessades a assistir a les activitats gratuïtes previstes, cal que reservin plaça prèviament.