FotoLimo (landlimo, frontera en esperanto) és un festival transfronterer de fotografia i arts visuals que té com a fil conductor la frontera en el sentit més ampli de la paraula. El festival té lloc entre les localitats de Cerbère i Portbou de l'25 a el 27 de setembre de 2020.

Malgrat les dures circumstàncies que es vieun, o precisament per elles, han considerat que és més important que mai que FotoLimo segueixi oferint un espai de trobada i reflexió sobre el paper de les fronteres en un context en què, tot i la distància social, la comunicació i l'acció comunitària es fan més necessàries que mai.

Per això han decidit seguir endavant amb el festival adaptant-lo a un nou format. FotoLimo XS, amb una durada de tres dies, presenta un programa d'exposicions i activitats entorn a la qüestió de les fronteres en l'actual context de crisi mundial. Aquest programa integra exposicions com La Roboteca de Séverine Sajous o el projecte col·laboratiu #Pandemia- Futur en Construcció; xerrades de la mà de aladeriva i Christian Gattinoni, i activitats a càrrec de La Perversa entre d’altres. Un any més, dins de el marc de la V Escola d'Estiu Walter Benjamin, FotoLimo i Passatges Cultura Contemporània sumem esforços per oferir exposicions, xerrades i activitats conjuntes sobre la figura de Walter Benjamin i el seu pensament al voltant de la fotografia i el concepte de frontera.

Una edició reduïda en durada i programació, però amb tots els ingredients que caracteritzen el festival FotoLimo.