El Foment de la Sardana Pep Ventura de Figueres té per davant un setembre i principis d'octubre intens. Amb motiu de la Diada Nacional, aquest divendres, 11 de setembre, ja ha programat un concert amb la cobla Contemporània. L'actuació es farà a la carpa de Vilatenim, just al costat del camp de futbol, a partir de les 6 de la tarda.

Aquesta no és l'única actuació prevista. De fet, diumenge 13 l'escenari es trasllada al Santuari de la Salut de Terrades on han organitzat un concert amb la cobla Baix Empordà. Serà a les 10.30 hores, just abans de l'ofici solemne.

A banda d'aquesta actuació, el Foment també ha previst el dissabte 19 de setembre l'actuació de la cobla Tres Vents que no van poder actuar durant el passat Aplec 0,0%. La formació estrenarà sardanes de Joan Vila Safont i Olivier Marquès. L'acte tindrà lloc a la Carpa de Vilatenim, a partir de les 6 de la tarda.

El Dia del Soci

El Dia del SociPer cloure el calendari, i ja començat el mes d'octubre, l'entitat oferirà el Dia del Soci. Serà el dia 3 d'octubre i hi actuarà la cobla La Principal de la Bisbal a partir de les 6 de la tarda. El lloc, encara resta per concretar. En aquest concert, però, es donarà preferència als socis de l'entitat.

Per poder assistir a qualsevol d'aquests concerts, a excepció del de la Salut de Terrades, cal inscriure's prèviament a fomentsardana@gmail.com o per whatsapp al 661 173 709. L'aforament és de cent localitats. Tots els actes són gratuïts. El del Dia del Soci, però, la gent que no formi part de l'entitat haurà d'abonar 5 euros.