Cadaqués comença el mes de setembre amb la seva programació d'actes de festa major, que començaran aquest dijous amb el grup James White Experience, que ofereix un concert a la plaça 1 d'Octubre a partir de les set de la tarda. James White Experience és un trio de funk, dance i rock. S'autoanomenen creadors de l'estil power funk i actualment estan presentant el seu primer EP, Groovin.

El concert es farà amb el compliment de totes les mesures de seguretat: amb mascareta obligatòria, ús del gel hidroalcohòlic, amb aforament limitat i distància de seguretat, que s'apliquen a tots els actes de la festa major pensats per a un públic de totes les edats.

La programació continua l'endemà divendres, a dos quarts d'onze del matí, al passeig amb els jocs infantils: Activijoc, i continua a dos quarts de sis de la tarda amb l'espectacle infantil Pescaplàstik, a la plaça 1 d'Octubre. La jornada es tancarà a les vuit del vespre amb les havaneres dels Americanus, al mateix escenari.

Els jocs infantils es reprenen el dissabte al matí, al passeig, i a la tarda hi haurà un nou espectacle per a la mainada, aquesta vegada a càrrec de la companyia Els Atrapasomnis, novament a la plaça 1 d'Octubre. Aquest espai acollirà, a les vuit del vespre, el concert de Vestido Estampado.

Per acabar, aquest diumenge i després de la sessió de jocs que es farà al matí, hi haurà una simultània d'escacs, a les onze del matí, al Casino. A la mateixa hora s'ha previst que pugui haver-hi una cursa de caiacs a la platja Gran, però està pendent de confirmació.

Finalment i per cloure la festa, el mateix diumenge hi haurà, a les set de la tarda, una audició de sardanes amb la Cobla Bisbal Jove, a la plaça 1 d'Octubre.