03 de setembre de 2020
03.09.2020
L'Empordà
Cadaqués

Música, espectacles infantils i havaneres animaran la festa major de Cadaqués

La programació, que s'adreça a tots els públics, inclou una audició de sardanes i escacs

03.09.2020 | 09:19
L'espectacle infantil Pescaplàstik

Cadaqués comença el mes de setembre amb la seva programació d'actes de festa major, que començaran aquest dijous amb el grup James White Experience, que ofereix un concert a la plaça 1 d'Octubre a partir de les set de la tarda. James White Experience és un trio de funk, dance i rock. S'autoanomenen creadors de l'estil power funk i actualment estan presentant el seu primer EP, Groovin.

El concert es farà amb el compliment de totes les mesures de seguretat: amb mascareta obligatòria, ús del gel hidroalcohòlic, amb aforament limitat i distància de seguretat, que s'apliquen a tots els actes de la festa major pensats per a un públic de totes les edats.

La programació continua l'endemà divendres, a dos quarts d'onze del matí, al passeig amb els jocs infantils: Activijoc, i continua a dos quarts de sis de la tarda amb l'espectacle infantil Pescaplàstik, a la plaça 1 d'Octubre. La jornada es tancarà a les vuit del vespre amb les havaneres dels Americanus, al mateix escenari.

Els jocs infantils es reprenen el dissabte al matí, al passeig, i a la tarda hi haurà un nou espectacle per a la mainada, aquesta vegada a càrrec de la companyia Els Atrapasomnis, novament a la plaça 1 d'Octubre. Aquest espai acollirà, a les vuit del vespre, el concert de Vestido Estampado.

Per acabar, aquest diumenge i després de la sessió de jocs que es farà al matí, hi haurà una simultània d'escacs, a les onze del matí, al Casino. A la mateixa hora s'ha previst que pugui haver-hi una cursa de caiacs a la platja Gran, però està pendent de confirmació.

Finalment i per cloure la festa, el mateix diumenge hi haurà, a les set de la tarda, una audició de sardanes amb la Cobla Bisbal Jove, a la plaça 1 d'Octubre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook