Miki Núñez va tancar tres nits de concerts amb un potent concert que va fer tremolar el Mas Torrent del Parc de les Aigües. Amb la cançó Vivir al 100% va començar un espectacle en el qual es van cantar cançons del seu disc Amuza, versions i cançons del seu proper disc, del qual el cantant va anunciar amb molta alegria que ja havien finalitzat la gravació.

D'aquest nou disc es van donar a conèixer quatre cançons: Cada pas del camí, De ida y de vuelta, Mi lugar o No m'ho esperava. El públic va fer saber que els van agradar amb forts aplaudiments eufòrics al final d'aquests temes.

Cap a la meitat del concert, Miki Núñez i el seu amic i guitarra, Albert Borràs, van interpretar una versió del tema Somnis de petit del grup Margarett. Segons va explicar el cantant de Terrassa, aquesta cançó la cantaven de petits quan anaven de campaments i es van prometre que si mai actuaven dalt un escenari la cantarien, i així ho van fer acompanyats de les llanternes dels seus telèfons mòbils. Tal com ja va passar en el concert del Festival Sons del Món, també van cantar L'Empordà de Sopa de Cabra.

Cap al final del concert va ser el moment més enèrgic quan van fer sonar La Venda, el tema que van interpretar l'any passat a Eurovisió, seguit de Celébrate. El moment més emotiu de l'actuació va arribar amb la cançó Escriurem, la balada del disc. Miki Núñez la va voler dedicar al seu oncle que va morir ahir mateix després de catorze anys lluitant contra el càncer.

Durant el concert van caure algunes gotes però sense perill, va ser quan va finalitzar que va caure un bon ruixat. Però encara va haver-hi temps que tot l'equip que ha fet possible Les Nits d'Acústica pugessin a l'escenari i que Xavi Pascual, director del festival, fes un agraïment a tots ells i al públic.

48

Finalitzen les Nits d'Acústica