«Lliures» com ocells van pujar els Doctor Prats a l'escenari del Parc de les Aigües. Van portar el seu potentíssim directe a Les Nits d'Acústica de Figueres demostrant que malgrat els pocs concerts que han pogut fer segueixen en plena forma.

El conjunt de Terrassa van deixar clar que l'únic que volien era cantar i fer que la gent també cantés, animant en tot moment al públic per fer-lo també partícip d'un concert que no va deixar indiferent a ningú.

Durant l'actuació també hi va haver temps perquè Guillem Voltó, membre de Doctor Prats i Stay Homas, cantés Stay Homa.

El públic no es va poder encantar ni un moment perquè Doctor Prats va omplir l'escenari amb les seves coreografies mil·limetrades per cada cançó i amb la seva característica indumentària. El cantant i guitarra, Marc Riera, va reclamar la llibertat dels presos polítics, «d'aquells que injustament no poden ser lliures i ser aquí» dedicant-los la cançó «Ho tenim tot».

Ni la xafogor va impedir que el grup de música de fusió portessin el públic a caminar lluny tot gaudint de la música, fent que el final del concert fos energètic com no se n'havia vist des de feia temps.

Un concert d'una hora i mitja en el que es va poder sentir cançons com: Lliure, Tu fas, L'únic que vull és cantar, Jo vinc de lluny, M'he trobat, Creuant Tempestes, Ara ve ara se'n va, Les teves pigues, Mira-la, Sona, No t'encantis, Ho tenim tot, El Raïm es fa pansa, Ara!, Caminem lluny, Les Nits no morem mai i La recepta.

L'últim concert de la primera nit del nou format d'Acústica va acabar amb una dedicatòria a tots els sanitaris amb la cançó «Al final tot anirà bé» on els assistents van obrir les llanternes dels seus telèfons mòbils i van convertir el parc de les Aigües en un mar d'estrelles.

37

Comencen les Nits d'Acústica a Figueres