La companyia de teatre del Casino Menestral Figuerenc, Tequatre, estrenarà la seva nova obra «No hi ha lladre que per bé no vingui» a la sala La Planeta de Girona, en el marc del Fitag, els dies 26 i 28 d'agost. Havien d'estrenar la seva nova comèdia el 20 de març passat al teatre El Jardí, però la declaració de l'estat d'alarma uns dies abans va provocar-ne l'anul·lació.

Tequatre es va presentar al Fitag (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona) comptant que ja haurien pogut estrenar a Figueres i presentant les fotos, el vídeo i tot el que marcaven les bases. L'imprevist de la pandèmia ha fet que portin per primer cop a escena l'obra en aquest festival.

A més, ahir van participar en una obra col·lectiva, com a espectacle inaugural del festival, a les escales de la catedral de Girona

La nova obra que interpreten els components de Tequatre, No hi ha lladre que per bé no vingui, és una comèdia plena d'embolics. Tot comença quan un lladre entra a robar a la casa d'uns senyors i es troba l'amo de la casa amb una amant. A partir d'aquí van passant diferents fets arran de la presència d'aquest delinqüent, que és al lloc que no ha de ser i en el moment més inoportú. Aquesta comèdia s'ambienta en una Itàlia que es troba en guerra i en què el feixisme assetja tot el país.

{C}

«No hi ha lladre que per bé no vingui», de Dario Fo, és la nova obra de Tequatre

8

«No hi ha lladre que per bé no vingui», de Dario Fo, és la nova obra de Tequatre