"Les Nits d'Acústica", l'adaptació a la Covid-19 de l'Acústica, esdevindrà a partir de demà i fins dissabte una alenada d'aire fresc i un revulsiu cultural i econòmic pel sector de la música en directe i per la ciutat de Figueres.

Amb la intenció de respectar l'esperit de l'Acústica, cada dia es realitzaran cinc actuacions simultànies d'artistes com Izal, Sopa de Cabra, Stay Homas, Miki Núñez, Doctor Prats, Gertrudis, Andrea Motis, Maika Makovski, Joan Miquel Oliver, Cala Vento, Suu, Ferran Palau i Maria Jaume

Els concerts, que compliran escrupolosament totes les mesures de seguretat dictades pel Procicat, tindran lloc a tres nous espais de Figueres el més cèntrics que ha estat possible: el Parc de les Aigües, els Claustre del Ramon Muntaner i el Teatre Municipal El Jardí.

Els grans grups de la música familiar, el Pot Petit i Dàmaris Gelabert, actuaran a l'Acustiqueta, al Teatre.

Els concerts són de pagament i a hores d'ara ja s'ha venut el 90% de les entrades, fet que demostra la confiança que té el públic en la seguretat dels actes culturals. Tot i així, encara queden seients lliures pels concerts de Dàmaris Gelabert, Gertrudis, Sopa de Cabra, Cala Vento, Ferran Palau + Maria Jaume i Maika Makovski.