Després de les actuacions de Gemma Humet i del tàndem integrat per Ian Sala i Ignasi Tomàs, avui dissabte arriba a la Ciutadella de Roses el concert de cloenda del cicle D'Nits, amb l'actuació Jabier Muguruza i Mikel Azpiroz.

Jabier Muguruza, un dels més reconeguts cantautors de les darreres dècades al País Basc, oferirà a Roses un recorregut per la seva àmplia discografia. Música i paraula han estat els dos eixos de la vida professional d'aquest compositor, acordeonista i cantautor, l'obra del qual ha rebut l'elogi unànime de públic i crítica (tres Premis de la Música, Premi Barnasants, Premi MIN, professor a l'escola de Paul McCartney a Liverpool,...), traspassant fronteres amb la seva música. En la seva actuació de dissabte, Muguruza estarà acompanyat per Mikel Azpiroz al piano, músic del més alt nivell de l'escena basca.

El concert s'iniciarà a les 10 del vspre i aplicarà les mesures de protecció anti-Covid necessàries. Es recorda als assistents l'obligatorietat de l'ús de mascaretes. El preu de les entrades és de 8 € (6 € per als socis del Club Cultura) i es poden adquirir al web www.rosescultura.cat.