21 de agost de 2020
21.08.2020
L'Empordà

Presenten 'La drecera' de l'escriptor Miquel Martín a l'Escala

L'acte va a càrrec de l'autor, de l'escriptor Josep M. Fonalleras i de la directora i productora de cinema Isona Passola

21.08.2020 | 10:48
Presenten 'La drecera' de l'escriptor Miquel Martín a l'Escala

L'Escala acull aquest diumenge a les set de la tarda la presentació del llibre La drecera, de Miquel Martín. L'acte tindrà lloc a la Riba, ran de mar. Anirà a càrrec de l'autor, Miquel Martín; l'escriptor Josep M. Fonalleras, autor de l'epíleg; la directora i productora de cinema Isona Passola i l'editor Aniol Rafel.

'La drecera' descriu un paisatge físic i humà desaparegut, víctima de la pressió urbanística. Miquel Martín i Serra reivindica, amb un llenguatge ric i molt lligat al territori, les arrels d'un poble situat entre la terra i el mar i ens ofereix, amb una delicadesa fora del comú, un relat exquisit i subtil sobre el trànsit a la vida adulta.

El narrador d'aquesta història, tot just sortit de la infantesa, viu en un petit poble de l'Empordà amb els seus pares, que fan de masovers al xalet d'una família benestant. Fascinat, observa la vida dels senyors i els seus fills, que habiten un món inaccessible i cada vegada més contradictori per a ell. Amb el pas dels dies i les estacions, replegarà la seva mirada sobre l'entorn que el veu créixer i que sembla perillar cada cop més, amenaçat per un nou model de vida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook