L’artista Núria Pallisera ha pintat un mural a la façana del CuARTelillo del Port de la Selva, un edifici on es faran exposicions i concerts passat l’estiu.

L’obra mural representa, segons l’artista, «diferents elements artístics que expressen la llibertat cultural que transmeten les arts en general».

La cultura s’expandeix

La voluntat de l’Ajuntament era que hi apareguessin uns bar-rots dibuixats i, a partir d’aquí, Pallisera ha dissenyat notes musicals, un piano, una escultura, llibres, pinzells, elements que busquen la llibertat. També ha incorporat una oreneta i un dofí al dibuix, realitzat en aquest equipament situat a la localitat costanera. «La intenció és que sigui un lloc on aniran passant coses, totes elles relacionades amb el món cultural», ha remarcat l’artista.

La façana del CuARTelillo s'ha omplert d'art

Núria Pallisera és professora de dibuix i escultora. El fet d’haver fet l’any passat classes d’art mural a Llançà ha propiciat la realització d’aquesta obra al poble on estiueja.

La pintura del mural es va fer dins els actes de la festa major d’estiu del municipi, que es va celebrar del 5 al 9 d’agost amb diferents actes, com ara ofici amb acompanyament musical, concert i la presentació dels llibres El Port de la Selva, un clima singular als jardins de l’església i Somiant el retorn, de Vicenç Relats, al mateix espai.