Dijous passat va tornar el jazz a Empuriabrava. Enguany, les circumstàncies han fet que els concerts es traslladin a l'escenari de la platja d'Empuriabrava, un espai a l'aire lliure que permet mantenir més distància entre el públic. Els concerts continen aquest dijous dia 20 i el 27 d'agost a les deu del vespre i acullen tres generacions de músics de casa nostra.

El segon concert d'aquest dijous és a càrrec de la Barcelona Jazz Orquestra (BJO). Considerada com una de les grans big bands d'Europa, la BJO ha actuat amb figures cèlebres com Benny Golson, Phil Woods, Jon Faddis i Frank Wess. Per últim, Las Niñas de Barcelona tancaran el festival el dia 27 d'agost. El sextet està format per una nova generació de sis joves que s'han fet un nom, com Magalí Datzira, Eva Fernández, Rita Payes o Lucia Fumero. Multiinstrumentistes (instrument i veu), amb una base rítmica de piano, bateria i contrabaix, i tres vents (saxo, trombó i flauta). Amb elles gaudirem d'una vetllada de bossa nova i estàndards de jazz.

L'aforament als concerts és limitat i cal fer reserva d'entrada a www.castello.cat o a Turisme (972 15 62 33 / 972 45 08 02).