L'artista Beni Ballesta va inaugurar dilluns una exposició de pintura a Sant Martí d'Empúries, dins la programació que l'Ajuntament de l'Escala dedica als artistes locals. La mostra, que porta per títol Petits paradisos, es podrà veure al castell carolingi fins al dia 30 d'agost.

«En aquesta exposició es poden contemplar paisatges atmosfèrics i minimalistes, principalment treballats amb aquarel·la, que se'ns mostren com a petits paradisos de llum i calma», destaca l'artista. Són quadres realitzats al llarg d'aquest darrer any i en què es poden observar els canvis de colors segons cada estació.

Ballesta descriu la seva obra tot considerant que «un paradís no és només un lloc exòtic i llunyà, sinó que pot ser un espai proper on ens sentim a gust i on podem dissoldre'ns fins a formar part del paisatge», tal com ha volgut plasmar en el seu treball.

La mostra pren el relleu a la que fins al dia 16 d'agost ha ocupat el mateix escenari, l'obra del pintor escalenc Marc Torrent. La bellesa del cos femení i els records dels objectes personals que han marcat la seva infantesa plasmats en pintures, han atret més de 5.000 espectadors a la sala.