Sons del Món de Roses tanca pràcticament amb totes les entrades venudes. Un total de set mil espectadors han confiat en la cultura com un espai segur i no s'han volgut perdre l'experiència que ofereix el festival, una de les grans cites de l'estiu a la Costa Brava. Dels nou concerts programats, s'ha penjat el cartell d'entrades exhaurides en set.

I no ha d'estranyar, ja que Sons del Món ha aplegat un munt d'artistes que tenien moltes ganes de presentar els seus espectacles en directe a un públic que, per la seva banda, tenia moltes ganes de viure'ls. Aquesta feliç conjunció ha propiciat unes nits inoblidables dels artistes programats: Sopa de Cabra, Diego el Cigala, Sílvia Pérez Cruz amb Marco Mezquida, Miki Núñez, Manel, Stay Homas, Pablo López, Els Amics de les Arts i Lola Índigo.

Es pot afirmar que Sons del Món tanca aquesta edició amb sensacions molt positives. Les mesures de seguretat aplicades per combatre la Covid han estat molt ben rebudes per part d'un públic assistent que tenia més ganes que mai de veure els seus artistes preferits dalt dels escenari. Els i les artistes han rebut llargues ovacions i han valorat i agraït molt poder presentar la seva música en viu tot i la dificultat actual d'organitzar i assistir a concerts.

Totes les actuacions s'han concentrat a la Ciutadella de Roses, que ha seguit demostrant que és un espai escènic de primer ordre, ampli i amb un gran interès arqueològic i amb tant encant que deixa bocabadats als visitants.